Tulostimien / näyttöjen lisääminen

1

Siirry valikkoon / hallintoon (näytön vasemmassa yläkulmassa):

Miten liittää tulostimen SkyService POS

2

Avaa admin -paneelin napsauttamalla « Nactroyki » napsauta painiketta lisätäksesi tulostimen ja jo valikossa, joka avattiin lisäämällä tulostin, valitse mallityyppi jne. Jos sinulla on ongelmia, voit kirjoittaa tukeen. (kuvake näytön oikeassa alakulmassa)

Miten liittää tulostimen SkyService POS

Aseta tulostus tablet-laitteeseen / puhelimeen

Liitä tulostin tablet-puhelimeen otg-kaapelin tai suoraan kautta, jos sinulla on täysi USB-liitin

Miten liittää tulostimen SkyService POS

Admin paneeli Laitteet Valmistaja , valitse muu , malli - < b> ei , käyttöjärjestelmää - Android tai iOS . Määritä haluttu leveys tarkastus (riippuen tulostin). Pyynnöstä tekevät logoa klikkaamalla painiketta, jossa iso sininen ja (tiedostomuoto PNG ), laittavat lisävaihtoehtoja ja klikkaa Tallenna . Sitten menemme terminaaliin ja tarkistamme tulostuksen.