Taulukoiden lisääminen / järjestäminen

1

Siirry valikkoon / hallintoon (näytön vasemmassa yläkulmassa):

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

2

Avaa admin -paneelin napsauttamalla « Nactroyki » edelleen « taulukot », valitse « sali » , kauppapaikka, jos sinulla on useita

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

3

lehdistö « lisätä » , uusi taulukko tulee näkyviin ja poista taulukko napsauttamalla « х »

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

4

Oletuksena taulukossa on nimi '...', jotta voit muuttaa tätä nimeä, sinun on napsautettava nimeä, sitten soittaa taulukkoon haluamallasi tavalla

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

5

Jos haluat tehdä taulukon toisesta lomakkeesta, sinun on kaksoisnapsauta taulukon kuvaa (tämä toiminto on käytettävissä vain työpöytäversiossa) ja siirtää taulukkoa työalueella pitämällä hiiren vasenta painiketta pöydän kuvassa ja siirrä se haluamaasi paikkaan.

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

6

Voit muuttaa taulukon kokoa / muotoa napsauttamalla pöydän oikeassa alakulmassa olevaa pientä kolmioa ja vetämällä se haluamaasi muotoon.

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

Miten lisätä taulukoita SkyService POS

7

Kun kaikki asetukset tulevat voimaan, napsauta painiketta: « säilyttää »

Miten lisätä taulukoita SkyService POS