Miten määrität kuittitulostimen Windowsissa

1

Asenna tulostinohjain. Asetus on yksilöllinen jokaiselle laitteelle. Ota yhteys laitteen toimittajaan tai hanki valmistajan virallisilla verkkosivuilla

2

Siirry Ohjauspaneeli -> Laitteisto ja äänet (valinnainen) -> Laitteet ja tulostimet Miten setup tulostus SkyService POS

3

Oikeassa tulostimessa hiiren kakkospainikkeella ja asetetaan Käytä oletusarvoa Miten setup tulostus SkyService POS

4

Lataa ja asenna "Tulostuspalvelin"

Miten setup tulostus SkyService POS

Miten setup tulostus SkyService POS

Miten setup tulostus SkyService POS

Miten setup tulostus SkyService POS

Miten setup tulostus SkyService POS

5

Ohjelma saattaa olla tarpeen toimia NetFramework4. Asennusohjelma ilmoittaa, jos se ei ole järjestelmässä.

6

Asennuksen jälkeen tulostuspalvelin kysyä lupaa ajaa localhost (server) - olisi sallittava, palvelin käynnistetään ja asetetaan autostart Miten setup tulostus SkyService POS

7

Tulostuspalvelimen toiminnan ilmaisu

Kuvake näkyy lokeroon (missä kello sijaitsee). Jos se on vihreä, se tarkoittaa, että kaikki toimii niin kuin pitäisi.
Miten setup tulostus SkyService POS

Jos se on harmaa tai punainen, yritä käynnistää tulostuspalvelin uudelleen. Voit tehdä tämän napsauttamalla kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Käynnistä uudelleen.
Miten setup tulostus SkyService POS

Miten setup tulostus SkyService POS

Jos muita ongelmia ilmenee, ota yhteyttä tekniseen tukeen.
Miten setup tulostus SkyService POS
Tai jos et ole vielä rekisteröitynyt järjestelmään, aseta kysymyksiä chat-huoneessa.
Miten setup tulostus SkyService POS