Lisää varastossa: alennusprosentti mainostuotteille

1

Siirry valikkoon ja napsauta Hallinto (näytön vasemmassa yläkulmassa):

Miten lisätä alennuksen markkinointimateriaali SkyService POS

2

Napsauta
hallintapaneelissa:
1. Markkinointi - kampanjat
2. Lisää

Miten lisätä alennuksen markkinointimateriaali SkyService POS

3

Kirjoita luodun osakkeen avoimeen ikkunaan:
1.
nimi
2. Valitse toiminnan alkamispäivä, kampanjan
3. Valitse tapahtuman päivät
4.
aika

Miten lisätä alennuksen markkinointimateriaali SkyService POS

4

Vuonna Yleiset varastot :
1. Valitse Liipaisuehtojen (kaikissa olosuhteissa samalla, jokin näistä tiloista)
2. Valitse myynninedistämiseen tavaroiden ja kuinka paljon pitäisi toimia toiminta

Miten lisätä alennuksen markkinointimateriaali SkyService POS

5

Kohdassa Tarjoustulos :
1. Valitse, mitä asiakas saa (
, kiinteä hinta alennuksella jokaisesta mainostuotteesta, prosenttiosuus alennuksesta mainostuotteisiin)
2. Kirjoita alennuksen koko
3. Valitse, kuka osallistuu kampanjaan (kaikki asiakkaat, vain rekisteröityneet)
4. Napsauta Tallenna

Miten lisätä alennuksen markkinointimateriaali SkyService POS