FAQ ja vastaus kysymyksiin

Miten aloitan ohjelman käytön?
Jotta voit tehdä tämän, sinun on ladattava sovellus tai kirjauduttava järjestelmään ja rekisteröitävä järjestelmä. Lisätietoja on viitteenä: https://skyservice.pro/fi/help/start/register/
Mitkä laitteet ovat tuettuja?
Tarkista tulostimet, joissa on ESC / POS-protokolla,
Tilintarkastajat:
Сканеры штрихкодов с методом ввода “Клавиатура”,
Vaa'at CAS SW-10 DD.

Haluan kokeilla ennen maksamista
Rekisteröinnin jälkeen sinulla on 14 päivää ilmaista kokeilua.
Mitä tapahtuu, jos en maksa ohjelmasta?
Järjestelmä estää kykynsä myydä, kaikki muut ohjelman kohteet ovat käytettävissä. Tietosi tallennetaan 1 vuoden ajan. Tämän jälkeen pidätämme oikeuden poistaa tilisi.
Miten pääset käsiksi?
Kuinka käyttää ohjelmaa? Onko sinulla ohjeita?
На сайте перейдите в раздел “База знаний”.
Meillä on myös kanava Youtube-palvelussa
https://www.youtube.com/channel/UCN-ykuvVE7swm1UBhq9fHdQ
Mikä on POS-järjestelmä? SKYservice POS
Ohjelmisto-laitteisto monimutkainen instrumenttien järjestäminen kirjanpitoa vähittäiskaupassa
Mikä on pilvi kassa? SKYservice POS
Myyntikeskuksen kirjanpidon ja automaation järjestelmä, jossa käytetään etäpalvelimien asemia ja laskentatehoa
Etkö tullut tekstiviestillä? SKYservice POS
Yritä nollata puhelin ja käyttää salasanan palautusta.
Etkö tullut tekstiviestillä? SKYservice POS
Yritä nollata puhelin ja käyttää salasanan palautusta.
Miksi sitä ei ole kirjattu pois tai kirjattu väärin? SKYservice POS
Tavaroiden (ainesosien) kustannushinta ei voi olla 0, asettaa kustannushintaan vähintään 0,001 kopecksia, myös mainita tavaroiden nettomäärä.
Miten voin maksaa SKYservice POS
Hyväksymme maksun pankkisiirrolla, Visa ja MasterCard, maksuista WebMoney, Yandex.Money, maksupäätteet QIWI, on olemassa muita maksutapoja. Sopimuksemme tehdään oikeushenkilöiden kanssa ja toimitamme kuukausittaiset sulkemisasiakirjat tilitoimistolle.