TIETOPOHJA | Tavaroiden saapuminen varastolle (uusi saapuminen) | Skyservice.pro: Cloud verkkopalvelun toimisto

Tietopohja Skyservice

Tavaroiden saapuminen varastolle (uusi saapuminen)

1

Siirry valikkoon / hallintoon (näytön vasemmassa yläkulmassa):

2

Avaa admin -paneelin napsauttamalla « tavarat » edelleen « lisätä », valitse « Uusi saapumisaika » , jos sinulla on useita myyntipisteitä, valitse sitten haluamasi.

3

Avattu valintaikkuna kiristää automaattisesti päivämäärän ja kellonajan, mutta voit muuttaa sen napsauttamalla sitä. Ilmoitamme: nimi (se esittää vain etukäteen lisätyt tavarat), viivakoodi (ei välttämättä), määrä, kustannushinta (jos ei välttämätöntä), hinta (jos se muuttuu, ei välttämätöntä)

Jos haluat lisätä tuotteita, napsauta '+' -painiketta sen jälkeen, kun napsautat 'Tallenna'