poisto

1

Siirry valikkoon / hallintoon (näytön vasemmassa yläkulmassa):

Miten kirjoittaa pois tuotteen SkyService POS

2

Avaa admin -paneelin napsauttamalla « tavarat » edelleen « lisätä », valitse « poisto » , jos sinulla on useita myyntipisteitä, valitse sitten haluamasi.

Miten kirjoittaa pois tuotteen SkyService POS

3

Avattu valintaikkuna kiristää automaattisesti päivämäärän ja kellonajan, mutta voit muuttaa sen napsauttamalla sitä. Määritä: syy kirjoittamiseen, nimi, laskenta.

Miten kirjoittaa pois tuotteen SkyService POS

Jos haluat lisätä tuotteita, napsauta '+' -painiketta sen jälkeen, kun napsautat 'Tallenna'